CZDC++ a Open DC Hub
 

News:

03/MAR/2014 CzDC.org was temporary unavailable because of DDOS attack and hosting service provider issues...
20/JAN/2011 CzDC 0.699 D1 released...
16/JAN/2011 CzDC 0.699 D released...
24/DEC/2009 CzDC 0.699 C released...

Main Menu

CZDC++ a Open DC Hub

Started by JirkaH, 26 March, 2004, 15:51:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Petrjr

Myslim, ze to odmitnuti tim pojmenovanim opravdu muze byt ... (drive byly podobne problemy i na CZ PRO verlihub resp. Larou ktera spatne kopala za sloty, ale tam uz to opravili).

Reseni:  Az do verze 0.306[C] se v czdcplusplus.exe souboru dal najit text "Modem" (nasledovany 3 nulami) a hexeditorem ho prepsat treba na "56Kbps" (+ dve nuly)  resp. prepsat na libovolny napis tak, aby zbyla alespon 1 nula.

Verze 0.307[A] uz napis "Modem" ve viditelnem tvaru nema, ale protoze na CZ PRO to jiz opravili tak jsem ani nehledal ve zdrojacich co se stalo a jak na to.

O tom, zda jde o chybu CZDC++ se da dlouho diskutovat. Puvodni sdileci progarm (tusim NeoModus DC) tam ma "Modem". Opensource DC++ napis "Modem" zrusil a zavedl "28Kbps", "56Kbpd" a podobne. Je otazka zda navrat k puvodnimu pojmenovani ma byt povazovano za chybu klienta (zde CZDC++) nebo zda je to problem HUB software.


Petr

BigMuscle


PPK

To je chyba hubu on zna jen tech nekolik zakladnich typu pripojeni co mel neo-modus 1 ... zatimco neo-modus 2 je ma upraveny prave to Modem tam je. Navic nekteri klienti dovoluji do connection napsat cokoliv a to teprv je spravnej bordel v kombinaci s open-dc hubem :D Btw stealth to opravdu resi ;)  


Petrjr

Okno "Favorite hubs", na konkretni polozce prave tl. mysi->properties -> v dialogu vlevo dole je zaskrtavaci pole "use stealth mode".

U nekterych verzi to pry blbne (nefunguje), dopoducuji procist forum, ktere verze jsou OK.

Petr


Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

SMF spam blocked by CleanTalk