Novy format fronty
 

News:

03/MAR/2014 CzDC.org was temporary unavailable because of DDOS attack and hosting service provider issues...
20/JAN/2011 CzDC 0.699 D1 released...
16/JAN/2011 CzDC 0.699 D released...
24/DEC/2009 CzDC 0.699 C released...

Main Menu

Novy format fronty

Started by JIBorg, 29 January, 2005, 08:00:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JIBorg

Opravdu je tak pravdepodobne ze se mi neco z fronty nedotahne pri prechodu z 4032 na verzi vyssi(treba rovnou 666D)? Ted jsem cetl na sdileni.cz u popisu zmen u StrongDC ze ten ma problem jen s narodnimi znaky v nazvech souboru. Je to tak i u CZDC?

Protoze dotahat u me frontu, tj. 200GB je nemyslitelne a pritom nove verze CZDC me opravdu lakaji, ale nechtel bych o moc z fronty prijit, ovsem jen soubory s nar. znaky by nevadili...

Predem mockrat dekuji za odpoved

[CZ]Q:E:E

Jde o to, ze se zmenilo kodovani souboru s frontou (a vlastne celyho klienta) z normalniho ANSI na UTF-8. Obe znakovy sady jsou kvuli kompatibilite totozny co se tyce normalnich pismen, cisel a zakladni interpunkce. Znaky s hackama, carkama, prehlaskama atd. jsou ale v kazdym kodovani pod jinyma cislama a v tom je jedinej problem. Takze poukd nemas ve fronte nic s diakritikou, muzes bez obav upgradnout. Jinak by stacilo jenom otevrit frontu v textovym editoru (staci poznamkovej blok), zmenit nahore encoding na "utf-8" a ulozit ji v kodovani UTF-8 (das ulozit jako a v tom dialogu si dole zvolis kodovani).  :rolleyes:  

Na po?

Guest

QuoteJde o to, ze se zmenilo kodovani souboru s frontou (a vlastne celyho klienta) z normalniho ANSI na UTF-8. Obe znakovy sady jsou kvuli kompatibilite totozny co se tyce normalnich pismen, cisel a zakladni interpunkce. Znaky s hackama, carkama, prehlaskama atd. jsou ale v kazdym kodovani pod jinyma cislama a v tom je jedinej problem. Takze poukd nemas ve fronte nic s diakritikou, muzes bez obav upgradnout. Jinak by stacilo jenom otevrit frontu v textovym editoru (staci poznamkovej blok), zmenit nahore encoding na "utf-8" a ulozit ji v kodovani UTF-8 (das ulozit jako a v tom dialogu si dole zvolis kodovani).  :rolleyes:
Super, diky moc za odpoved!

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

SMF spam blocked by CleanTalk