Post reply
 

News:

03/MAR/2014 CzDC.org was temporary unavailable because of DDOS attack and hosting service provider issues...
20/JAN/2011 CzDC 0.699 D1 released...
16/JAN/2011 CzDC 0.699 D released...
24/DEC/2009 CzDC 0.699 C released...

Main Menu

Post reply

The message has the following error or errors that must be corrected before continuing:
Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Other options
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview

Topic summary

Posted by BigB
 - 08 January, 2005, 16:05:16
QuoteKdyz hledas alternativy, tak se to vzdycky samo priradi k tomu souboru, podle kteryho to hledas. Pokud to pridavas rucne (coz je btw zbytecny), tak nedavej "download" (stahnout), ale najed na "download to" (stahnout do) a v rozbaleny nabidce vyber ten soubor, co mas uz ve fronte.  ;)
Super. Dik. Takova blbost a cloveka to nenapadne.
Posted by [CZ]Q:E:E
 - 08 January, 2005, 14:12:50
Kdyz hledas alternativy, tak se to vzdycky samo priradi k tomu souboru, podle kteryho to hledas. Pokud to pridavas rucne (coz je btw zbytecny), tak nedavej "download" (stahnout), ale najed na "download to" (stahnout do) a v rozbaleny nabidce vyber ten soubor, co mas uz ve fronte.  ;)  
Posted by BigB
 - 08 January, 2005, 12:40:31
Mozna ze se to tu uz resilo, mozna je to uplne blbej dotaz, ale k veci. Kdyz vyhledavam alternativni odkazy a nejde mi to podle tth stejne soubory, tak pokud se tyto soubory lisi svym jmenem a ja je oznacim pro stahovani, tak mi czdc stahuje tyto soubory zvlast podle jmen a nehodi je do jednoho odkazu. Pro jistotu davam priklad: hledam alternativu k souboru setup.exe a nejde mi to treba 3 alternativy, 1 se jmenuje taky setup.exe a ta se spravne priradi k tomu puvodnimu setupu. Dale m to ale najde stejne soubory, ktere se ale menuji treba setupek.exe a ty se hodi na stahovani zvlast. Lze vubec v dccz nejak ovlivnit aby se vsechny soubory od jednoho tth stahovali v jednom stahovani?
Dik od kohokoli za odpoved.
SMF spam blocked by CleanTalk