Author Topic: Da se nekde pauznout hashovani?  (Read 3893 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline (Cz)-Shark-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
  • Karma: +0/-0
Da se nekde pauznout hashovani?
« on: 27 October, 2005, 23:44:58 »
Obcas by se mi hodilo hashovani pozastavit...jde to nekde?
V

CzDC forum

Da se nekde pauznout hashovani?
« on: 27 October, 2005, 23:44:58 »

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: Da se nekde pauznout hashovani?
« Reply #1 on: 28 October, 2005, 01:14:23 »
Ne nejde :unsure: Nejak to nikoho nenapadlo pri rychlosti dnesnich disku a cpu udelat  :D

Offline (Cz)-Shark-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
  • Karma: +0/-0
Re: Da se nekde pauznout hashovani?
« Reply #2 on: 29 October, 2005, 09:13:39 »
No jo no, ja jen ze kdyz si delam misto na disku a presouvam celkem dost veci na jinej komp na siti (10mbit :'(), primo do sdileny slozky. Mam zapnutej autorefresh a ted to co sem tam nakopcil se zacne hashovat (tudiz lezt po siti zase nazpet), a do toho se mi tam kopirujou jeste dalsi veci tak je to takove dost zpomalene. Tak me proste napadlo jestli se to hashovani da nekde zastavit...zkousel sem odebrat tu slozku ale minimalne ten soubor co ma nacatej dodelava...
V

Offline poutnik

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Re: Da se nekde pauznout hashovani?
« Reply #3 on: 09 April, 2006, 14:09:59 »
Jedno reseni me napadlo, ale nebude to koser.
Treba u Emule jde hashovani pozastavit chytrym taskmanagerem ( Treba Process Explorer www.sysinternals.com )

Kdyz se suspendne hashovaci thread, ono to hashovani chcipne.
A kdyz se da resume, zase se to rozbehne.

Podobne u TotalCommanderu tzv kopirovani/zipovani na pozadi vubec neni na pozadi (idle),
jen opticky. A podobnou fintou se to da zdrzit.

Pod w98Se by skvely taskmanager ATM30, ktery umel nastavit i priority jednotlivych vlaken,
to mi u W2K, kam jsem kvuli Emule presel, dost chybi (ATM neni pro 2000/XP)


Offline [CZ]Q:E:E

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
  • Karma: +0/-0
    • Q:E:E's site
Re: Da se nekde pauznout hashovani?
« Reply #4 on: 09 April, 2006, 15:35:43 »
Kdyz se suspendne hashovaci thread, ono to hashovani chcipne.
A kdyz se da resume, zase se to rozbehne.
Jo, tohle je jeden cudlik v hashovacim dialogu a par radek kodu, to by nekdo moh udelat...  :rolleyes:

Na po?