Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
3*4=:
2 + 5 =:
Are you a Bot?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: PPK
« on: 24 March, 2013, 15:11:38 »

I'm checked with that apex client and don't notice any issues. Only idea is that acs have enabled in settings->advanced->disallow segmented uploads  :angel:
Posted by: PPK
« on: 24 March, 2013, 13:47:38 »

but any actual audio [flac, shn] or video [vob] become red and system states that there are no users online with the file to download from.
When file become red then in column errors should be reason why was file source removed.
Posted by: we420247
« on: 24 March, 2013, 13:24:04 »

Greetings! Thank you for this program.

I am the above referenced hub operator. I am currently running Flex Hub [beta 0.2 rev.1308] on another computer and Apex 1.5.4 x86-64 client. We are both running Windows 7. I have attempted to connect and leech from him using a different computer running Windows XP Pro SP3 but had the same results as below.

Original Poster and I can connect, get each other's share file, chat and upload to other users. He is able to leech from me without problem. When I try to leech from him I am able to get txt, md5/ffp/st5, jpg, ifo/bup files but any actual audio [flac, shn] or video [vob] become red and system states that there are no users online with the file to download from. When he changes to another client we can connect and I can download any/all files from his share.
Posted by: acs
« on: 20 March, 2013, 17:38:20 »

Greetings and Thank You,

The Issue I have:
  My site OP can not download from me. He can get my list and text files, but nothing else.
The Solution I seek:
   I want to be able to share my files with him.
My Question:
   How do I resolve this?
Hub History:
   I belong to 2 hubs and I am in active mode, and ports forwarded. It all works great.
   I can download and upload to everyone in both hubs, except the site OP on the 2nd Hub I just joined.
...and, every time I close and reopen the Hub it shows my site OP is pulling my Share File (xml)

 I do not know what to do to change this.

Thanks Again...ACS