Author Topic: port  (Read 4646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline the_pest

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: +0/-0
port
« on: 27 December, 2003, 23:25:26 »
Kdyz si nastavim v setting port, tak je pro data in/out nebo jen pro prijimani? Ja musim mit nejaky porty omezeny nebo tak neco, protoze nekdy to od nekoho jede 0 a nekdy 15. To samy s uploadem (teda tam tech 15 nedam nikdy ;)) Ale bohuzel nevim jaky porty jsou nepouzitelny (jestli je to vubec v portech... :( Urcite za to muze ta swine poskytovatelska, protoze me nikdo a nic jinyho nenapada :angry:  

CzDC forum

port
« on: 27 December, 2003, 23:25:26 »

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
port
« Reply #1 on: 27 December, 2003, 23:52:10 »
V aktivu se vzdycky vsichni kdyz chces stahovat pripojujou k tobe a to na ten port co si nastavis ;)  

Offline the_pest

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
  • Karma: +0/-0
port
« Reply #2 on: 28 December, 2003, 16:56:19 »
Takze kdyz ja chci stahovat, tak to jde pres muj port, ale kdyz nekdo chce odesilat, tak to jde pres jeho nastavenej port? To bude asi ten duvod, ze se ode me dari stahovat tak jednomu z peti...  

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
port
« Reply #3 on: 28 December, 2003, 17:02:22 »
Kdyz chce nekdo stahovat od tebe a je aktiv tak se pripojujes ty k nemu, pokud je pasiv tak se pripojuje k tobe  ;)