Author Topic: hladanie  (Read 5202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stevocz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
    • GrafikaPro
hladanie
« on: 24 March, 2008, 10:31:03 »
na akom porte funguje hladanie? lebo mam nastavene presmerovanie portov na routry a ak si nastavim v DC ten port tak vedia odomna tahat aj ja od nich ale ak dam nieco vyhladat nenajde mi nic. a ak si nastavim ze som pasiv tak mi najde. ak nie v porte tak v com moze byt chyba? skusal som aj inych klientov ale vsetky idu rovnako.
_________________
www.grafikapro.sk

CzDC forum

hladanie
« on: 24 March, 2008, 10:31:03 »

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: hladanie
« Reply #1 on: 24 March, 2008, 16:37:14 »
Hledani funguje na tom UDP pprtu ktery si nastavis v settings :rolleyes:

Offline stevocz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: +0/-0
    • GrafikaPro
Re: hladanie
« Reply #2 on: 26 March, 2008, 12:31:28 »
uz sopm to vyriesil :-) pri znovuzadavani veci do routra som nedal presmerovanie pre obe ale len pre TCP
_________________
www.grafikapro.sk