Author Topic: poradte my prosim vas s nadstavenim  (Read 8144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jancko

  • Guest
poradte my prosim vas s nadstavenim
« on: 09 January, 2010, 14:12:45 »
zdravym vas
mam problem s otvorenim "podstranky"tej kde sa zobrazia vsetky huby (ta modra dvojstranna sipka v modrom kruzku )

proste som sa doteraz pripajal len z "oblubenych "ale som preinstaloval PC a uz oblubene tam nemam :-)a hentam pise ze je zla adresa

co tam mam napisat do toho "manual connect address"
za odpoved dakujem

CzDC forum

poradte my prosim vas s nadstavenim
« on: 09 January, 2010, 14:12:45 »

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #1 on: 09 January, 2010, 15:48:32 »
Do manual connect address by si musel napsat adresu hubu (to znamena adresu nejakyho hubu ktery znas). Ted sem to zkousel a me se seznam hubu nacte (z adresy http://dchublist.com/hublist.xml.bz2), pripadne vlevo od tlacitek refresh a connect je moznost zvolit jiny seznam hubu. Funguje mi i dalsi v poradi (http://www.hublist.awenet.info/PublicHubList.xml.bz2) :rolleyes:

Offline jancko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #2 on: 09 January, 2010, 16:18:53 »
dik moc no skusil som to  a ten prvy ked som dal tak to je :*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connected
*** Disconnected
*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connected
*** Disconnected
*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connection timeout
*** Connecting to http://dchublist.com/hublist.xml.bz2...
*** Connected
*** Disconnected
a je to cervene offline
a druhy je :*** Connecting to http://www.hublist.awenet.info/PublicHubList.xml.bz2...
*** Connected

ten je zeleny ale nic viacej (ziadne huby)tam nieje
neviem co by som mohol mat zle spravene ked mozete tak poradte prosim ked tak na skype  " jancko2 "

PS na PC niesom moc odbornik tak lajicky na mna potom :-)))
« Last Edit: 09 January, 2010, 16:21:31 by jancko »

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #3 on: 09 January, 2010, 17:08:23 »
Tak znova. Vlevo od tlacitek refresh a connect je moznost zvolit jiny seznam hubu , prvni dva v seznamu fungujou.

Offline jancko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #4 on: 09 January, 2010, 17:21:36 »
Tak znova. Vlevo od tlacitek refresh a connect je moznost zvolit jiny seznam hubu , prvni dva v seznamu fungujou.



dik len (sorac ze som taky nechapavy   :blush:  )

len neviem kde to mam napisat aby sa to v tejto kolonke objavilo lebo konkretne tam sa my to neda
neviem ci sa to niekde v nadstaveniach
PS. (neviem po anglicky )  :)

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #5 on: 09 January, 2010, 17:35:57 »
Tam jsou seznamy hubu v zakladu nastaveny :unsure: Pokud tam chybej tak settings->downloads->configure public hub lists-> vedle tlacitka add napsat http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 a kliknout na tlacitko add. Tim se prida funkcni seznam hubu, pak ho jen staci zvolit a mel by se nacist. Je v nem 2039 hubu (jak je videt na tom mem obrazku).

Offline jancko

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
Re: poradte my prosim vas s nadstavenim
« Reply #6 on: 09 January, 2010, 19:41:17 »
super ide my to
dakujem pekne za radu a dufam ze to uz bude fungovat .ak nie este sa ozvem :ppp:

este raz dik