Author Topic: Problem s poctem slotu  (Read 9451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Problem s poctem slotu
« on: 31 May, 2006, 20:13:49 »
Ahojky. V posledni verzi (0.666
  • ) se mi z nejakeho duvodu otevira o jeden slot vice, nez mam nastaveno. Pritom rozhodne nikdo nema extra slot ani permanent slot. DC hlasi, ze mam otevreny 4 sloty, v nastaveni mam 4 sloty, ale stale jich mam otevreno (aktivni download) 5. Muze mi  stim nekdo poradit?


Diky

CzDC forum

Problem s poctem slotu
« on: 31 May, 2006, 20:13:49 »

Offline Vlasta(CZ)

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #1 on: 31 May, 2006, 20:31:10 »
Ahojky. V posledni verzi (0.666
  • ) se mi z nejakeho duvodu otevira o jeden slot vice, nez mam nastaveno. Pritom rozhodne nikdo nema extra slot ani permanent slot. DC hlasi, ze mam otevreny 4 sloty, v nastaveni mam 4 sloty, ale stale jich mam otevreno (aktivni download) 5. Muze mi  stim nekdo poradit?


Diky

A nejde o soubory male velikosti nebo o odesilani Tveho seznamu sdilenych souboru ??? Pokud ano, tak to je v poradku a toto odesilani malych souboru navic neni hlaseno jako obsazeny slot.

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #2 on: 31 May, 2006, 21:31:37 »
Ahojky. V posledni verzi (0.666
  • ) se mi z nejakeho duvodu otevira o jeden slot vice, nez mam nastaveno. Pritom rozhodne nikdo nema extra slot ani permanent slot. DC hlasi, ze mam otevreny 4 sloty, v nastaveni mam 4 sloty, ale stale jich mam otevreno (aktivni download) 5. Muze mi

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #3 on: 31 May, 2006, 22:31:54 »
Nemas nastaveno otevrit dalsi slot pokud je celkova rychlost uploadu pod nejakou hodnotu ??? Nemas nastaveno odpojovat uzivatele pokud opusti hub (v takovem pripade maji 10 minut na to se vratit a dostanou extra) ???  :rolleyes:

Offline Vlasta(CZ)

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Karma: +0/-0
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #4 on: 31 May, 2006, 22:49:06 »
Ahojky. V posledni verzi (0.666
  • ) se mi z nejakeho duvodu otevira o jeden slot vice, nez mam nastaveno. Pritom rozhodne nikdo nema extra slot ani permanent slot. DC hlasi, ze mam otevreny 4 sloty, v nastaveni mam 4 sloty, ale stale jich mam otevreno (aktivni download) 5. Muze mi  stim nekdo poradit?


Diky

A nejde o soubory male velikosti nebo o odesilani Tveho seznamu sdilenych souboru ??? Pokud ano, tak to je v poradku a toto odesilani malych souboru navic neni hlaseno jako obsazeny slot.

Pardon, zapomel jsem uvest, ze DC pouzivam uz 3 roky a jsem povolanim IT, abych se vyhnul temhle odpovedim ;-) Samozrejme ze nejde o male soubory (zadne nesdilim) a ani o seznam souboru. Taha se mi 5 souboru o velikosti pres 600MB pri 4 sloteh a zadnem extra, kdyz nekoho vykopnu, okamzite mi naskoci dalsi, jako bych mel otevreno slotu 5 ;-)

Tak promin, nemyslel jsem to ve zlem. Jen jsem "nahlas" premyslel.  :spike:

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #5 on: 31 May, 2006, 23:07:50 »
Nemas nastaveno otevrit dalsi slot pokud je celkova rychlost uploadu pod nejakou hodnotu ??? Nemas nastaveno odpojovat uzivatele pokud opusti hub (v takovem pripade maji 10 minut na to se vratit a dostanou extra) ???

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #6 on: 31 May, 2006, 23:08:30 »
Ahojky. V posledni verzi (0.666
  • ) se mi z nejakeho duvodu otevira o jeden slot vice, nez mam nastaveno. Pritom rozhodne nikdo nema extra slot ani permanent slot. DC hlasi, ze mam otevreny 4 sloty, v nastaveni mam 4 sloty, ale stale jich mam otevreno (aktivni download) 5. Muze mi

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #7 on: 31 May, 2006, 23:12:38 »
a jeste jedna vec, co znamenaji ty pismena, ktera jsou ted v tehle verzi v kolonce stav v hranatych zavorkach? nevidel jsem to nikde v popisu ;-) (o napovede ani nemluve ;-) diky

Offline PPK

  • The Creator (or creature ???)
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 539
  • Karma: +0/-0
    • http://www.czdc.org
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #8 on: 01 June, 2006, 01:52:33 »
plati i v pripade, ze ho odpojim ja sam?
No plati mu to na 10 minut, pokud ho odpojis a on se jeste staci pripojit v tom intervalu tak ten slot zase dostane  :rolleyes:

Offline [CZ]Q:E:E

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
  • Karma: +0/-0
    • Q:E:E's site
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #9 on: 01 June, 2006, 09:33:35 »
a jeste jedna vec, co znamenaji ty pismena, ktera jsou ted v tehle verzi v kolonce stav v hranatych zavorkach? nevidel jsem to nikde v popisu ;-) (o napovede ani nemluve ;-) diky
viz http://www.czdc.org/forum/index.php?topic=2652.0

Na po?

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #10 on: 01 June, 2006, 14:15:07 »
tak to tim nebude, protoze jsem si to odpozoroval, a nevraci se mi ten sami uzivatel, ale vzdy novy z fronty cekatelu na slot. Skratka se to chova presne ta, jako bych ten slot mel otevreni. To co mi tu navrhoval PPK sice funguje, ale vysledkem je jen dalsi narustani slotu pri zapnuti.

Novy uzivatel okamzite poo odpojeni otevre jakoby volny slot (zadny neni) a po nejake chvili se jeste vrati puvodni odpojeny uzivatel, takze misto jednoho slotu mam pak navic dva a takto to stale narusta, vecer, kdyz jem to zkousel jsem zkoncil na poctu 8 slotu otevrenych a pri tom mam nastaveny jen 4. Deje se to navic neustale, takze bych nerekl, ze je to vzavisloti na na konkretnich uzivatelich, protoze to plati i v pripade, kdy se prehlasim na jiny huby a vyrazne tim omezim pocet uzivatelu, kteri me maji ve fronte.

Hold je to nejaky divny  :'(

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #11 on: 01 June, 2006, 14:29:00 »
Ja bych s tim porad neotravoval, kdybych nemel asynchron linku a kazdy upload mi nesnizoval i rychlost downloadu v pomeru cca 1kb up = -10kb down. Tim mi tyhle uploady navic v podstate zahlusi celou linku a misto drive beznych 300Kb max mi to jede 30kb a to uz je dost

Offline [CZ]Q:E:E

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 220
  • Karma: +0/-0
    • Q:E:E's site
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #12 on: 01 June, 2006, 16:56:20 »
Ja bych s tim porad neotravoval, kdybych nemel asynchron linku a kazdy upload mi nesnizoval i rychlost downloadu v pomeru cca 1kb up = -10kb down. Tim mi tyhle uploady navic v podstate zahlusi celou linku a misto drive beznych 300Kb max mi to jede 30kb a to uz je dost
Tak omez upload ne?

Na po?

Offline tatulda

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re: Problem s poctem slotu
« Reply #13 on: 01 June, 2006, 18:08:37 »
Ja bych s tim porad neotravoval, kdybych nemel asynchron linku a kazdy upload mi nesnizoval i rychlost downloadu v pomeru cca 1kb up = -10kb down. Tim mi tyhle uploady navic v podstate zahlusi celou linku a misto drive beznych 300Kb max mi to jede 30kb a to uz je dost
Tak omez upload ne?

Jasne ale to mi taky omezuje download a hlavne vetsi pocet aktivnich pripojeni s malou rychlosti  je horsi nez mensi pocet s vetsi rychlosti.

No prroste je to docela problem a jakejkoliv pokus z moji strany o zredukovani poctu slotu na mnou nastavene mnozstvi ma presne opacny efekt (nehlede na to, ze pak si odemne tezko nekdo neco poradne stahne, kdyz pak mam priipojeno 8 lidi a kazdej taha 1,5 kb  :wacko: